Hotel Aleksandar nagrađen u Pragu

U hotelu "Aleksandar" u sezoni 2013. realizovano je oko 100.000 noćenja
63 pregleda 0 komentar(a)
Sajam Prag, Foto: TO Budva
Sajam Prag, Foto: TO Budva
Ažurirano: 21.02.2014. 14:50h

Hotelska grupa Budvanska rivijera, odnosno hotel "Aleksandar", dobitnik je priznanja češkog touroperatora Vitkovice tours za prvoklasne usluge pružene u sezoni 2013.

Hotel Aleksandar je jedini hotel iz Crne Gore koji je na sajmu turizma koji se održava u Pragu odnio neku od nagrada.

"Ova nagrada je rezultat procjene gostiju koji su posredstvom pomenutog turoperatora boravili u hotelu "Aleksandar". Značaj priznanja naročito stoji u činjenici da se radi o renomiranom touroperatoru Istočne Evrope koji je prisutan na turističkom tržištu već 25 godina i konstantan je godinama bez prekida. U hotelu "Aleksandar", u kojemu je u sezoni 2013. realizovano oko 100.000 noćenja, tokom prethodne dvije godine proširena je ponuda, adaptiran je restoran, dvije kongresne sale, bazen, dječija igraonica i mini wellnesi u tom dijelu je dostignut nivo kvaliteta usluge hotela visoke kategorije", kazala je direktorka marketinga Hotelske grupe Sanela Kahrović.

Za kraj turističke sezone, kako je dodala, planirana je završna adaptacija hotela koja bi obuhvatila smještajni dio.

Prema njenim riječima gosti sa tržišta Češke su od velikog značaja imajući u vidu da je broj gostiju godinama u porastu.

"Noviteti u ponudi koji se predstavljaju kako na sajmu u Pragu tako i na predstojećim sajmovima akcentirani su na hotelima Slovenska plaža i Castellastva, koji ujedno ove godine obilježavaju jubilej 30, odnosno 40 godina od otvaranja i njihovog rada. Ovaj jubilej je od izuzetnog značaja i za turističku privredu Crne Gore imajući u vidu da je hotelska grupa Budvanska rivijera posljednjih godina nastojala i uspjela da podigne nivo kvaliteta njenih hotela na viši nivo. Za predstojeću turističku sezonu planiran je i završetak adaptacije hotela "Castellastva", koji će po završenoj adaptaciji biti jedan od najboljih hotela u sastavu Budvanske rivijere", rekla je Kahrović

Na Sajmu u Pragu su potpisani i ugovori za predstojeću turističku sezonu, a predviđanja su da će broj turista sa tog tržišta biti veći u odnosu na prethodnu godinu.

Bonus video: