Polovina apartmana na Zavali već prodata

Investitori kompanija "Montenera" i AMIA, najavaljuju da će cijeli kompleks od 36 vila, biti završen do kraja godine
132 pregleda 2 komentar(a)
Zavala Dukljanski vrtovi, Foto: Dukley.com
Zavala Dukljanski vrtovi, Foto: Dukley.com
Ažurirano: 04.02.2014. 08:42h

Polovina od ukupno 202 luksuznih apartmana u rezidencijalnom kompleksu Dukljanski vrtovi dobila je vlasnike, a prva useljenja očekuju se početkom jula, do kada će biti završena prva faza ovog naselja vrijednog na desetine miliona eura.

I dok se na gradilištu trenutno nalazi više od 300 radnika, investitori kompanija "Montenera" i AMIA, najavaljuju da će cijeli kompleks od 36 vila, biti završen do kraja godine.

"Prva faza, odnosno 15 vila biće završene u junu ove godine, kada planiramo da predamo ključeve kupcima. To su vile koje su već i prodate. Ostatak kompleksa planiramo da završimo i da uselimo do kraja 2014", navela je PR kompanije Milena Spahić.

Uz naglasak da su cijene ostale nepromijenjene i od šest do osam hiljada eura po kvadratu, Spahić je istakla da je interesovanje za kupovinu izuzetno veliko.

"Imamo interesovanja sa novih tržišta, kao i sa starih, iz Rusije, Evrope, zapadne Amerike, Ujedinjenih Emirata. Cijene su ostale nepromijenjene“, navela je ona i dodala da dobro napreduje i objekat u Budvi kod Starog grada.

Bonus video: