O PROCESUIRANJU

CKM odgovorio MUP-u: Je li neko od nas otimao nekretnine u Kotoru?

Da li su roditeljima pojedinaca iz naše organizacije opraštani pokušaji ubistva i nanošenja teških tjelesnih povreda
65 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2019. 14:58h

Crnogorska kulturna mreža je upozorila Ministarstvo unutrašnjih poslova da su pri izboru zastave na zgradi u Kolašinu napravili grešku.

Kako piše u saopštenju, umjesto vertikalne koju su istakli, trebalo je istaći horizontalnu zastavu koja se ističe na koplje.

"Izražavamo žaljenje zbog neprihvatanja naše donacije koju smo već uputili ministarstvu, i izražavamo čuđenje zašto nam nije odgovoreno na osnovu kojih kriterijuma je zaposlena gospođa Verica Aničić na mjesto šefice MUP-a u Kolašinu.

Voljeli bismo da nam se iz ministarstva odgovori da li je neko iz naše organizacije procesuiran zbog nemoralnih radnji ili zbog nanošena štete državnom budžetu.

Pozivamo MUP da iznesu u javnost da li su pojedinci iz naše organizacije procesuirani zbog otimanja nekretnina u Kotoru, kao i da li su roditeljima pojedinaca iz naše organizacije opraštani pokušaji ubistva i nanošenja teških tjelesnih povreda.

Takođe ih molimo da iznesu u javnost da li su pojedinci iz naše organizacije učestvovali u privatizaciji Plavih horizonata", piše u saopštenju CKM, koju vodi Aleksandar Damjanović.

MUP je odbio CKM-ovu donaciju zastave jer kako su naveli, ne prihvataju donacije od "pojedinaca koji su bili procesuirani od strane nadležnih državnih organa zbog nezakonitih aktivnosti".