Sezona skijanja na Savinom kuku počinje narednog vikenda

"Meni je u svakom trenutku bilo najvažnije da se skijanje odvija bezbjedno, bez improvizacija, što je osnovni razlog da Savin kuk nije ranije otvoren za skijaše"
1 komentar(a)
Skijanje, Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac
Skijanje, Savin kuk, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 28.01.2014. 13:15h

Sezona skijanja na Savinom kuku počeće narednog vikenda, rečeno je „Vijestima“ u upravi skijališta.

"Sada možemo reći da snijega ima dovoljno. Aktivno smo radili ovih dana pa će sve staze i cijela infrastruktura biti u funkciji. Staze su kvalitetno pripremljene, put do skijališta i parking za prihvat vozila onih koji budu došli. Očekujem da je došao kraj nevoljama zbog oskudice snijega i da predstoji lijep turističko sportski period. Kako smo pred očekivani početak sezone najavili primjenjivaćemo jeftiniji cjenovnik", kazao je zakupac Vukomir Marjanović.

Dnevni ski pas koštaće 12 eura, ali će, prema njegovm riječima, biti i drugih povoljnosti.

"Iznenađenja u tom smislu biće od prvog dana pa do kraja sezone. To podrazumijeva akcijske cijene, popuste za grupe, najmlađe skijaše i mnogo čega drugog. Uz to i ono što je predviđeno kampanjom Biojeg na snijeg", kazao je on.

Njemu je, kako je kazao, u svakom trenutku bilo najvažnije da se skijanje odvija bezbjedno, bez improvizacija, što je osnovni razlog da Savin kuk nije ranije otvoren za skijaše.

Bonus video: