Nikolić: Napadaju me oni koje sam učio

"Oni koji stoje iza napada učili su kod mene na Dedinju, ali su u međuvremenu postali najgori ljekari među političarima i najgori političari među ljekarima"
17 komentar(a)
Aleksandar Nikolić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Aleksandar Nikolić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.12.2013. 20:43h

Dr Aleksandar Nikolić je za "Vijesti" kazao da iza njega stoji više od 7.000 operacija na otvorenom srcu urađenih u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, te da mu je nejasno da neko može postaviti sumnju u njegovu stručnost i u to da je kardiohirurg.

Poslanici DF-a Koča Pavlović i Jelisava Kalezić objelodanili su ugovor koji su Fond za zdravstveno osiguranje, Klinički centar i Ministarstvo zdravlja sklopili 2009. godine sa dr Aleksandrom Nikolićem, prema kojemu mu se svaka operacija plaća po 500 eura.

Radunović odbacio optužbe da je oštetio državu za milion>>>

Jočić: Licenca Nikoliću izdata prema zakonu>>>

"Oni koji stoje iza napada učili su kod mene na Dedinju, ali su u međuvremenu postali najgori ljekari među političarima i najgori političari među ljekarima, a drugi su pak dobili od mene preporuke da se zaposle u Makedoniji, a sada zbog sujete i mržnje prema meni pokušavaju da unište nešto što je dobro u zdravstvu Crne Gore", kazao je Nikolić.

Na pitanje da li napadi mogu da utiču na odluku da napusti Crnu Goru, on je odgovorio da ga sujeta i mržnja od nadređenih i podređenih neće ni u jednom trenutku pokolebati da nastavi život i rad u državi koju voli.

Bonus video: