Nagrađeni najbolji studenti sa Ekonomskog fakulteta

Dvoje najboljih diplomiranih ekonomista u studijskoj 2012/2013 godini, Irenu Ćulafić i Bobana Bojanića
279 pregleda 0 komentar(a)
studenti, Ekonomski fakultet, Foto: Ekonomski fakultet
studenti, Ekonomski fakultet, Foto: Ekonomski fakultet
Ažurirano: 20.12.2013. 18:55h

Trideset najboljih studenata Ekonomskog fakulteta nagrađeno je sinoć plaketom i novčanom nagradom u iznosu od po 500 eura.

Dvoje najboljih diplomiranih ekonomista u studijskoj 2012/2013 godini, Irenu Ćulafić i Bobana Bojanića, koji su Fakultet završili sa prosječnom ocjenom 10, Fondacija prof.dr Dragan Lajović je nagradila sa dodatnih 500 eura.

Nagrađene su studentkinje prve godine Sanja Knežević, Tina Radović,Denisa Šehović, Ana Vuković i Jovana Bajagić. Na drugoj godini najbolji su bili Sunčica Rogić, Anđela Kalezić, Ana Nenezić, Jovana Čađenović i Dijana Đokić. Treću godinu najuspješnije su završili Danijela Lazović, Ivana Jovović, Marina Maraš i Jovana Žugić. Nagrađeni su i studenti četvrte godine Milorad Šestović, Milan Lakićević, Jelena Nenezić, Boban Bojanić i Irena Ćulafić.

Na studijama menadžmenta u Podgorici i Bijelom Polju u toku prve godine studija najbolji su bili Drita Dacić, Dino Memović, Anela Suljević i Filip Ljumović. Nagrađeni su i studenti treće godine Aleksandra Osmajlić, Jelena Damjanović, Miloš Knežević, Azra Mulić, Slobodan Šćekić i Selma Dacić.

Nagrade su im uručili njihove kolege Sandra Vukčević, studentkinja druge godine koja je nedavno na međunarodnom takmičenju osvojila nagradu za najbolji biznis plan, Biljana Pavićević rukometašica „Budućnosti“ koja je i magistrant Ekonomskog fakulteta, zatim strani studenti Joana Babenska iz Poljske koja je na magistarskim studijama na Ekonomskom fakultetu, Sergej Gričar postdoktorant na Ekonomskom fakultetu i doktorant na Ekonomskom fakultetu i uspješni ekonomista Mirza Vodopić.

Bonus video: