Memorandum o saradnji Ministarstva zdravlja i Koka Kole

Jedan od projekata, koji treću godinu realizuje Rosa voda, kao dio Coca-Cola sistema je i kampanja „Podržimo život“, čiji je cilj da pomaže razvoj crnogorske neonatologije
3 komentar(a)
beba, Foto: Theguardian.com
beba, Foto: Theguardian.com
Ažurirano: 16.12.2013. 16:45h

Ministarstvo zdravlja i kompanija Coca-Cola Hellenic potpisali su Memorandum o saradnji, kojim je predviđeno da taj Vladin resor institucionalno podrži društveno korisne projekte koje ta kompanija bude realizovala.

Memorandum su potpisali ministar zdravlja prof. dr Miodrag Radunović i izvršni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Dragan Marković.

"Jedan od projekata, koji treću godinu realizuje Rosa voda, kao dio Coca-Cola sistema je i kampanja „Podržimo život“, čiji je cilj da pomaže razvoj crnogorske neonatologije i učestvuje u stvaranju još boljih uslova za novorođenčad i prijevremeno rođene bebe u zdravstvenim ustanovama. U prethodne dvije godine Rosa je donirala inkubatore za Opštu bolnicu Nikšić, Bolnicu „Danilo I“ Cetinje i Dom zdravlja Kolašin, kao i potrebnu neonatološku opremu za Opštu bolnicu Berane, a ove godine doniraće opremu za Centar za neonatologiju pri Institutu za bolesti djece u Podgorici", saopšteno je iz ministarstva.

Bonus video: