Hypo banka donirala lektire za osnovce na Koniku

Željka Radulović je kazala da, bez obzira što je internet danas školarcima na prvom mjestu, čitanje knjiga nikada ne smije da se zapostavi
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.12.2013. 13:00h

Hypo Alpe-Adria-Banka je, u okviru aktivnosti “Hypo pro futuro” podgoričkoj Osnovnoj školi “Božidar Vuković-Podgoričanin” donirala nedostajuće knjige za biblioteku - lektire za 6, 7, 8 i 9 razred, te skener i fotoaparat za druge školske potrebe, saopšteno je iz te kompanije.

PR Hypo Alpe Adria banke Željka Radulović kazala je da, bez obzira što je internet danas školarcima na prvom mjestu, čitanje knjiga nikada ne smije da se zapostavi.

"U Hypo Alpe Adria banci nam je veliko zadovoljstvo kada se družimo sa najmlađima, kao i sa najboljim učenicima, i uvijek volimo da nagradimo stvari koje izuzetno cijenimo: znanje i rad. Naši projekti društvene odgovornosti najčešće su namijenjeni djeci i najboljim đacima", kazala je Radulović.

Direktorica Osnovne škole “Božidar Vuković-Podgoričanin” Milica Pajović se zahvalila Hypo banci na donaciji, i istakla da će zahvaljujući doniranim knjigama i opremi, biti u prilici da poboljšaju nastavni proces. Ona je navela da djeca ove Osnovne škole pokazuju dobre rezultate, te da svako poboljšanje nastavnog procesa dodatno pospješuje te rezultate.

"Djeca su oduševljena ovom donacijom, i zaista će knjige popuniti našu bibilioteku", kazao je bibliotekar Slaven Gajević.

Dogovor je da se saradnja nastavi, kroz razne buduće aktivnosti.

Hypo Alpe-Adria-Bank AD Podgorica nastaviće ovogodišnju akciju dodjele knjiga najboljim učenicima i školskim bibliotekama na sjeveru Crne Gore, u sklopu ovogodišnjih društveno-odgovornih aktivnosti „Hypo Pro futuro“.

Bonus video: