Šest godina direktor sa osnovnom školom

Šef službe u “Parking servisu” Radomir Glendža traži smjenu Dragana Liješevića jer nema stručno obrazovanje za funkciju koju pokriva i jer je preduzeće doveo do kolapsa
217 pregleda 28 komentar(a)
Parking, Budva, Foto: Vuk Lajović
Parking, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 21.11.2013. 23:27h

Šef službe javnih garaža u JP “Parking servis“ u Budvi Radomir Glendža pozvao je juče sve nadležne pojedince i ustanove da se preispita kako je moguće da je Upravni odbor tog javnog preduzeća u dva navrata u proteklih šest godina za direktora birao Dragana Liješevića, iako je od kvalifikacija imao samo završenu osnovnu školu.

Glendža je juče uputio otvoreno pismo svim političkim partijama i predsjedniku Opštine Budva Lazaru Rađenoviću u kome ih upozorava na “alarmatnu situaciju u kojoj se nalazi preduzeće čiji je poreski dug dostigao 420.000 eura”. On je tražio da se hitno sazove sjednica Skupštine opštine kako bi se „spasilo i sačuvalo preduzeće u kome radi 50 zaposlenih“.

Glendža je podsjetio da je u više navrata u proteklih godinu dana upozoravao na spekulacije i višemilionsku pronevjeru oko izgradnje garaže u Rafailovićima, a juče je dokumentovano dostavio personalni dosije Liješevića.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" za 22. novembar

Bonus video: