I pored opasnosti pješačka staza ka Mogrenu otvorena

Opasnost od odrona sa kamenitih litica još jedna je od opasnosti zbog čega staza nije bezbjedna u slučaju nevremena kakvo je proteklih dana u Budvi
6 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2013. 14:37h

Iako su veliki talasi, turisti, koji dobro ne poznaju vremenske prilike i zlu ćud pješačke staze ka Mogrenu u slučaju nevremena, mogli su slobodno da idu tom nebezbjednom promenadom, jer je kapija na njenom početku kod hotela "Avala" otključana.

Na to ih nije moglo i upozoriti ni tabla koju je prije pola godine postavilo "Morsko dobro" jer je natpis "Strogo zabranjeno kretanje stazom u slučaju nevremena", praktično izbrisana lijepljenjem raznih reklamnih flajera.

A metalnu kapiju Javno preduzeće "Morsko dobro" sa velikom metalnom ogradom postavilo je na početku šetališne staze, koja od hotela "Avala" vodi ka plaži Mogren, nakon što se početkom godine dogodila tragedija, kada su talasi sa staze povukli 17-godišnju srednjoškolku u more, koja se potom i udavila.

Opasnost od odrona sa kamenitih litica još jedna je od opasnosti zbog čega staza nije bezbjedna u slučaju nevremena kakvo je proteklih dana u Budvi.

Galerija

Bonus video: