Bar domaćin prvog primorskog fitnes festivala

Instrukori će se smjenjivati svakih deset minuta, a svi turisti i šetači će moći da se pridruže i vježbaju
105 pregleda 0 komentar(a)
Bar fitnes festival, Foto: TO Bar
Bar fitnes festival, Foto: TO Bar
Ažurirano: 30.07.2018. 07:16h

Na šetalištu kralja Nikole ove nedjelje biče održan prvi primorskii fitnes festival na otvorenom “Bar može sve” čiji je pokretač barska fitnes instruktorka i personalni trener Tamara Vojvodić, nekadašnja državna prvakinja i atletska reprezetativka. U petak veče, od 20-22 sata na sceni “Ljeta sa zvijezdama” prije koncerta TO Bar nastupiće instruktori fitnesa iz Bara, Nikšića, Podgorice i Beograda, te članovi kros fit kluba, Školice sporta, plesne škole “Habanera” i škola atletike, džudoa i karatea,

"Instrukori će se smjenjivati svakih deset minuta, svi turisti i šetači mogu da se pridruže i da vježbaju sa nama. Pozivam sve ljude da dođu u sportskoj opremi, da se družimo, da nauče nešto korisno. Vježbe će biti podnošljivog tempa, sa pauzama, svako će dobiti svoju majicu, a na kraju će biti i nagrada. Cilj je da se ispoštuju instruktori od početka do kraja, očekujemo lijepo sportsko druženje-rekla je “Vijestima” Vojvodić.

Na ovu ideju došla je na osnovu iskustvava kolega iz jedne nikšićke teretane, koji su u svom gradu na trgu izveli sličan program, i oni če biti glavni gosti barskog fitnes festivala. Ona dodaje da bez podrške TO Bar i direktora Emila Kukalja ova ideja ne bi dobila realizaciju, navodeći da joj je želja da festival postane tradicionalan. .

"Naša poruka Baranima i svim gostima Bara je da se što više uključe da treniraju i da se bave fizičkim aktivnostima, da svi pokušamo da utičemo najviše na djecu da se zbog prevencije gojaznosti pokrenu i da se bave sportom, a da im sami budemo primjer, Bar ima sportski duh, i ne treba niko da se ustručava da nam se pridruži u vježbanju, da se svi uvjere u energiju koju grupni trening pruža", zaključila je Vojvodić.

Bonus video: