Bar: Različite cijene na rafu i računu

"Niko nije ni pomenuo da mi vrate razliku koju sam platio više”, naveo je revoltirani Baranin
13 komentar(a)
štapići, prodavnica, Foto: Čitalac Vijesti
štapići, prodavnica, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 15.10.2013. 07:56h

Jedan od potrošača požalio se "Vijestima" da je, kako tvrdi, prevaren u marketu “Roda” u Ulici Vladimira Rolovića 22 u Baru.

“Cijene praška za pranje na rafu i na računu, a, takođe, i cijena štapića, nijesu iste, što se može vidjeti sa fotografije koju sam poslao. Kada su vidjeli da fotografišem, radnik obezbjeđenja i šef marketa su pokušali da me natjeraju da izbrišem fotografije i trudili su se da me ubijede da nijesam u pravu. Niko nije ni pomenuo da mi vrate razliku koju sam platio više”, naveo je revoltirani Baranin u pismu “Vijestima”, dodajući da se obratio Centru za zaštitu potrošača i nadležnim inspekcijama.

Iz marketa “Roda” juče su “Vijestima” ukazali da je mušterija platila jedan cent više kesicu štapića od cijene sa etikete.

“U prodavnici je juče ujutro počela nivelacija cijena i ta cijena u trenutku uzimanja artikla sa police još nije bila promijenjena. Što se praška za rublje tiče, mušterija je uzela kesu sa gornjeg rafa, vodeći se cijenom istaknutom na donjoj polici za prašak istog proizvođača. Nakon primjedbi za cijenu praška, mušteriji smo na licu mjesta uporedili bar-kodove sa računa, etikete i praška na polici”, naveli su iz uprave marketa.

Bonus video: