AMSCG: Oprezno vozite u zonama gdje su radovi

Iz Automoto saveza Crne Gore (AMSCG) apeluju na vozace da u zonama radova voze sporije i opreznije i postuju postavljenu signalizaciju
0 komentar(a)
put, Foto: Shutterstock
put, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.09.2013. 07:57h

Saobracaj jutros u Crnoj Gori je umjerenog intenziteta i obavlja se po suvim kolovozima.

Iz Automoto saveza Crne Gore (AMSCG) apeluju na vozace da u zonama radova voze sporije i opreznije i postuju postavljenu signalizaciju.Zbog radova na rekonstrukciji tunela br.2, 4 i 10, na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, saobraćaj će se obustavljati za sve vrste vozila u terminima od 09.00-11.00 od 14do 16 sati i od 23.00do 03.00 sata. Van ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina - Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran. Saobracaj se obavlja u skladu sa postavljenom saobracajnom signalizacijom.

Usljed oštećenja trupa puta jednom trakom naizmjenicno saobraća se i na magistralnom putu Rožaje - Špiljani u mjestu Bijela Crkva.

U toku je rekonstrukcija regionalnog puta R-4 Slijepać most Pljevlja, dionica Pavino polje - Kovren - Crkvice. Saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom.

Na putnom pravcu Berane - Lubnice saobraćaj će biti u stalnom prekidu. Alternativni putni pravac je Berane - Crni vrh - Bastahe - Lubnice i namijenjen je za saobraćaj vozila do 7 tona.

Na starom putu Podgorica - Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog radova saobraćaj je u prekidu za sve vrste vozila. Predviđeno je da radovi traju do 1. novembra.

Zbog održavanja brdske auto trke Kup Glava zete u subotu 28. septembra i nedjelju 29. septembra, saobraćaj će biti u prekidu na dionici puta Glava Zete - Bogetići u vremenu od 10.00 do 15.00 sati.

U 15 nezgoda osmoro povrijeđenih

U Crnoj Gori se, u protekla 24 sata, dogodilo 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe povrijeđene teže, i četiri lakše. Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 527 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 47 prekršajnih prijava. Policija je oduzela 28 vozačkih dozvola i dva para registarskih tablica.

Bonus video: