Vrh ulcinjskog DPS-a se baškari u sumnjivom društvu

Na sajtu Ulcinjana koji žive u Švajcarskoj osvanule neobične fotografije...
813 pregleda 78 komentar(a)
Ažurirano: 19.09.2013. 09:19h

Vrh ulcinjskog DPS-a prisustvovao je sredinom jula svečanosti, koju je organizovala firma Đovani trade, vlasnika Marka Škrelje, zakupca kupališta pored čuvene Kopakabane.

I tu ne bi bilo ništa čudno da se prema pisanju sajta visit-ulcinj.com/blog, na istoj zabavi nije pojavio i Hajdar Cufaj, osoba koja se, kako se navodi na sajtu, dovodi u vezu sa sumnjivim poslovima na Kosovu i Crnoj Gori.

Na sajtu su objavljene i fotografije poslanika Ljuiđa Škrelje kako se obučen kupa u bazenu, ali i zajednička fotografija na kojoj se vidi Cufaj kako stoji pored poslanika DPS-a za susjednim stolom sa nepoznatom osobom.

Na drugoj fotografiji vide se šef ulcinjskog DPS Ljoro Nrekić, njegov davnašnji prethodnik Anton Kastrati i sekretar inspekcijskih poslova Kaplan Mučaj.

Navodno, prema tekstu sa istog portala, zabavi je prisustvovao i šef ulcinjske policije Rudolf Elezović ali su fotografije skinute sa sajta, kako se ističe, na njegov zahtjev,

Škrelja je kazao da je u pitanju bila privatna svečanost i da on nije mogao birati zvanice.

“Zaista ne znam o kome se radi. Da je bilo u mojoj kući, rekao bih vam”, kazao je Škrelja, dodavši da mu imponuje interesovanje medija u posljednje vrijeme.

“Dobio sam pozivnicu i došao na proslavu. Tako bi uradili vjerovatno i vi. A, ko je tamo bio, nije moja stvar”, kazao je Škrelja.

Nrekić je sa gnušanjem odbacio tvrdnje kako se vrhuška DPS provodi sa kriminalcima.

“Ako su Kaplan Mučaj i Anton Kastrati kriminalci, i ja sam”, kazao je Nrekić, navodeći da je sramotno to što neko zloupotrebljava privatno veselje.

“Čuo sam sam šta su napisali, ali to je notorna laž. Mi se ne družimo sa kriminalcima”, kazao je Nrekić.

U nebranom grožđu našao se i Cufaj, koga su autori teksta na sajtu označili kao kriminalca koji se bavi sumnjivim poslovima i pranjem novca.

“To su neistine i to je lako provjeriti. Protiv Hajdara Cufaja ne vodi se bilo kakav prekršajni ili krivični postupak ni na Kosovu, ni u Crnoj Gori, ni u regionu. Ja sam slobodan građanin koji putuje širom Evrope i Amerike”, kazao je Cufaj “Vijestima”.

Tvorci sajta, prema informacijama “Vijesti”, rodom su iz Ulcinja, a žive u Švajcarskoj.

Galerija

Bonus video: