Telenor samit mladih za kreatore najboljih ideja

Projekat Telenor grupa pokreće na 13 tržišta u regionu Skandinavije, centralne i istočne Evrope i Azije
0 komentar(a)
Telenor, Foto: Telenor
Telenor, Foto: Telenor
Ažurirano: 11.09.2013. 12:45h

Kompanija Telenor pozvala je mlade da se prijave na konkurs sa idejom o doprinosu tehnologija društvenom razvoju i izbore se da budu predstavnici Crne Gore na Telenor Samitu mladih, koji će u decembru biti održan u Oslu.

Samit mladih je nova globalna inicijativa Telenor grupe, a zamišljen je kao mjesto za razmjenu mišljenja o načinima na koje mobilne komunikacije i Internet podstiču rast i mijenjaju društvo.

"U takmičenju mogu da učestvuju svi mladi između 18 i 25 godina, koji do 30. septembra treba da pošalju video fajl u trajanju do dva minuta, kroz koji će predstaviti način na koji tehnologije doprinose razvoju društva. Petočlani stručni žiri izabraće dva najbolja prijedloga na osnovu inovativnosti rješenja, originalnosti, prezentacije i primjenljivosti ideje", saopšteno je iz te kompanije.

Rezultati Samita mladih, koji će biti održan od 9. do 11. decembra u Oslu, biće predstavljeni u Nobelovom centru za mir u formi digitalnog buketa ideja i na Svjetskom kongresu telekomunikacija koji se jednom godišnje održava u Barseloni.

Projekat Telenor grupa pokreće na 13 tržišta u regionu Skandinavije, centralne i istočne Evrope i Azije.

Bonus video: