Neurohirurg iz Beča zahvalio Đukanoviću i CG službama: Boravak zadržao u dobrom sjećanju

U svom obraćanju Đukanoviću, Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih
109 pregleda 10 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Predsjednik.me
Milo Đukanović, Foto: Predsjednik.me
Ažurirano: 22.07.2018. 10:39h

Neurohirurg iz Beča, Gedeon Pernecki, zahvalio je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću i crnogorskim službama na, kako je rekao, pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju.

U svom obraćanju Đukanoviću, Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih.

On je posebnu zahvalnost uputio službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju.

"Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali", rekao je Pernecki.

Sutkinja je, dodao je, takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. "Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru", zaključio je Pernecki.

Bonus video: