Oprezno pored rijeka

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog oštećenja trupa puta
0 komentar(a)
Stanje na putevima, Foto: Savo Prelević
Stanje na putevima, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.09.2013. 09:05h

Na putevima u Crnoj Gori saobraćaj je umjerenog inteziteta, a opreznija vožnja savjetuje se duž riječnih tokova zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza. U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani u mjestu Bijela Crkva saobraća se jednom trakom naizmjenično, zbog oštećenja trupa puta. Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, rekonstruiše se put i saobraća se jednom trakom naizmjenično. Na putu Berane-Lubnice saobraćaj će biti u stalnom prekidu do daljnjeg. Alternativni put je Berane-Brni Vrh-Bastahe-Lubnice i namijenjen je za saobraćanje vozila do sedam tona. Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće zatvoren na starom putu za Danilovgrad, na dionici puta poslije skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame, zbog rekonstrukcije.

U 14 nezgoda povrijeđeno 6 osoba

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba povrijeđena teže, a pet lakše. Iz Operatvnog centra Uprave policije je saopšteno da su izdata 422 nalog za uplatu novčanih kazni i podnijeto 56 prekršajnih prijava. Policija je oduzela 41 vozačku dozvolu i šest pari registarskih tablica.

Bonus video: