Na prodaju mjesto u tivatskoj marini, cijena 2 miliona

"Ovo je trenutno jedini slobodan 50-metarski vez u Porto Montenegru i izuzetno je dobro pozicioniran u marini", piše između ostalog u oglasu
117 pregleda 23 komentar(a)
Porto Montenegro vez prodaja, Foto: Superyachttimes.com
Porto Montenegro vez prodaja, Foto: Superyachttimes.com
Ažurirano: 29.08.2013. 08:23h

Aktuelni neimenovani korisnik jednog od atraktivnijih vezova na mulu 1 marine Porto Montenegro u Tivtu, rezervisanom za mega i super jahte, taj vez je ponudio na prodaju posredstvom agencije "Peter Insull Yacht Marketing", po cijeni od 1,95 miliona eura, uključujući i PDV.

Riječ je o vezu A 02, blizu korijena mula 1, u neposrednoj blizini rezidencijalno-poslovne zgrade "Teuta", a na kojem se može vezati jahta dužine do 50 i širine 12 metara.

"Ovo je trenutno jedini slobodan 50-metarski vez u Porto Montenegru i izuzetno je dobro pozicioniran u marini. Dostupna iz većine evropskih gradova za oko tri sata leta avionom, preko tri međunarodna aerodroma u svojoj blizini, sa prosječno 250 sunčanih dana u godini i niskim godišnjim naknadama, Porto Montenegro marina je veoma atraktivna opcija za jahtaše", piše u reklami za prodaju veza na kojeg aktuelni korisnik-prodavac, ima pravo zakupa do maja 2027. godine.

Bonus video: