Krivična prijava zbog mučenja magarca

Krivična prijava podnešena protiv S.V. (65) iz Ulcinja
27 komentar(a)
Mučenje magarca, Foto: Čitalac reporter
Mučenje magarca, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 15.08.2013. 10:56h

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.V. (65) iz Ulcinja, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo ubijanje i mučenje životinja.

"Službenici Centra bezbjednosti Bar su, saznavši putem medija, da je nepoznato lice upravljalo putničkim motornim vozilom, dok je za isto bila vezana životinja- magarac, odmah preduzeli aktivnosti na identifikaciji ovog lica, obavijestili Osnovno državno tužilaštvo u Baru i preduzeli druge mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja. Policijski službenici su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti identifikovali S.V. koji je, kako se sumnja, počinio pomenuto krivično djelo na način što je, sumnja se, upravljajući putničkim vozilom marke “jugo”, ulcinjskih registarskih oznaka, u mjestu Mrkojevići –opština Bar, na putu koji vodi prema Ulcinju, vukao za vozilom vezanu životinju- magarca", saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su, u službenim prostorijama CB Bar, prikupili obavještenja od S.V., na okolnosti događaja.

U kratkom video zapisu koji je "Vijestima" poslao čitalac, vidi se kako "jugo" registarskih oznaka UL -AD006 vuče magarca, zavezanog za auto, koji se muči i nogama proklizava po asfaltu. U jednom momentu pada na asfalt i tu se snimak završava.

Prema tvrdnjama čitaoca, to se desilo 13. avgusta između 11 i 12 časova, u mjestu Dobra Voda na putu ka Vladimiru, kod Ulcinja.

Bonus video: