Neuspjelo iseljenje u Bijelom Polju: Prijetila da će nauditi djeci

"Samo mogu da se zapalim sa djecom, ali da izađem neću”, upozorila je Medojević
88 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2013. 17:45h

Pripadnici Područne jedinice policije u Bijelom Polju, u prisustvu samostalnog savjetnika za stambenu oblast Nade Popović, nijesu uspjeli da iz dijela kuće u Rakonjama isele Slađanu Medojević sa dvoje maloljetne djece, koja se tu bespravno uselila prije četiri godine.

Medojević je kroz plač kazala da “živa neće izaći”.

“Imaju još tri porodice bespravno useljene u ovoj kući, a oni su našli mene i djecu da istjeraju. Samo mogu da se zapalim sa djecom, ali da izađem neću”, upozorila je Medojević.

Slađana Medojević

Ona je istakla da je od tri slučaja koji su se bespravno uselili u kuću njoj najteže, jer sa dvoje djece živi od socijale.

Popović je kazala da su od prinudnog iseljenja odustali, jer Medojević prijeti da će nešto uraditi djeci.

Odlukom Skupštine opštine od prije osam mjeseci taj stan je namijenjen Medini Kolić, koja sa sinom sa smetnjama u razvoju već osam godina čeka da dobije krov nad glavom.

Ona je, uz Udruženje roditelja, djece i omladine sa smetnjama u razvoju “Oaza”, u utorak zamrzla ranije najavljeni protest ispred zgrade Opštine, jer joj je načelnik policije Vesko Damjanović dao čvrsto obećanje da će za nekoliko dana Medojević biti iseljena.

Medojević sa djecom živi od socijale

Medojević je istakla da “ni sa kim iz Opštine nije potpisivala nikakav ugovor i da odatle može ili u Lim ili u neki siguran smještaj, a ne da joj tamo plaća Opština neki stan koji mjesec, a onda prekinu”.

Galerija

Bonus video: