Krevet u Plavom dvoru za šest eura dnevno

Plavi dvor je registrovan i zadovoljava standarde omladinskog hostela, a u ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe i četvorokrevetni apartmani.
126 pregleda 3 komentar(a)
Plavi Dvor, Foto: Vesko Belojević
Plavi Dvor, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 17.07.2013. 09:51h

Studentski domovi u Podgorici, izuzev Plavog dvora, neće raditi tokom ljeta.

Portparolka JU “Dom učenika i studenata” Jasna Prodanović saopštila je da će Plavi dvor, po cijeni od šest eura dnevno, biti otvoren do 25. avgusta za studente i učesnike omladinskih manifestacija.

"U ljetnjem periodu, objekti JU 'Dom učenika i studenata' se zatvaraju i pripremaju za narednu školsku, odnosno studijsku godinu. Odlukom Upravnog odbora od 18. juna godine, produžen je rad objekta Plavi dvor i organizovanje usluga smještaja od 1. jula do 25. avgusta za potrebe međunarodne razmjene studenata, studentskih i omladinskih manifestacija, kulturnih događaja, fakultetskih jedinica i Univerziteta”, saopštila je Prodanović.

Smještaj se može rezervisati na recepciji, putem telefona na broj 020/237-796 i mejlom podgorica.studentskicentar@gmail.com.

“Plavi dvor je registrovan i zadovoljava standarde omladinskog hostela, a u ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe i četvorokrevetni apartmani. Kapacitet ovog objektaje 120 mjesta i pored gostiju iz Crne Gore u ovoj sezoni bili smo domaćini i gostima iz okruženja, kao što su Akademski hor 'Obilić' i AKUD 'Branko Krsmanović' iz Srbije”, istakla je Prodanović.

Konkurs tokom jula

Prodanović je kazala da će tokom jula biti raspisan konkurs za raspodjelu mjesta u domovima.

“Konkursom će biti utvrđeno broj mjesta, uslovi učeća, kao potrebna dokumentacija. Ministarstvo prosvjete raspisuje Konkurs za raspodjelu mjesta u učeničkim i studentskim domovima, a Upravni odbor ustanove imenuje komisiju za raspodjelu mjesta”, pojasnila je Prodanović.

Bonus video: