Dok čeka novo suđenje za Zavalu, Kuljača rukovodi TO Budve

"Ne vidim ništa čudno, što sam se kao predsjednik UO uključio u organizaciju, jer pred nama je večeras manifestcija „Pašticada“ u Petrovcu..."
152 pregleda 0 komentar(a)
rajko kuljaca, Foto: Savo Prelević
rajko kuljaca, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.06.2013. 13:59h

Nekadašnji gradonačelnik Budve Rajko Kuljača, zajedno sa ostalim članovima Upravnog odbora trenutno rukovodi Turističkom organizacijom Budve, dok se direktorka Jelena Rađenović ne vrati sa odsustva.

Rađenovićeva, koja protekle dvije sedmice iz privatnih razloga odsustvuje sa posla, prepustila je rukovođenje najjačom turističkom organizacijom u Crnoj Gori petočlanom Upravnom odboru, na čijem je čelu Kuljača već šestu godinu.

Upravo u jeku održavanja brojnih fešti i manifestacija na budvanskoj rivijeri, koje potpisuje TO Budve, Upravni odbor sa Kuljačom na čelu koordinira, kako je izjavio "Vijesti", svim aktivnostima, kako bi manifetscaije bile uspješno organizovane.

Rađenovićeva, koja protekle dvije sedmice iz privatnih razloga odsustvuje sa posla, prepustila je rukovođenje najjačom turističkom organizacijom u Crnoj Gori petočlanom Upravnom odboru, na čijem je čelu Kuljača već šestu godinu

Kuljača, kome naredne sedmice počinje ponovno suđenje zbog afere Zavala, na čelu je Turističke organizacije koja je po broju manifetscaija koje organizuje, te budžetu kojim raspolaže, glavni oslonac Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva turizma u brojnim projektima promocije turističkog potencijala naše zemlje.

Apelacioni sud ukinuo je osuđujuću presudu, kojom je sutkinja Valentina Pavličić, u junu prošle godine, osudila bivšeg potpredsjednika Opštine Budva Dragana Marovića na četiri godine zatvora zbog Zavale. Zbog istog krivičnog djela Kuljača je bio osuđen na pet godina.

Bonus video: