Promocija košarke na Rimskom trgu: Posjetite štand TV Vijesti

Od 13 do 22h na Rimskom trgu u Podgorici svi zainteresovani će moći da posjete i štand TV Vijesti
96 pregleda 4 komentar(a)
Svi smo jedan tim, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Svi smo jedan tim, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 17.06.2013. 15:42h

TV Vijesti će učestvovati na sjutrašnjoj promociji Slovenije – zemlje organizatora Eurobasketa 2013, koju organizuju Ambasada Republike Slovenije i Ured za komuniciranje Republike Slovenije.

Od 13 do 22h na Rimskom trgu u Podgorici svi zainteresovani će moći da posjete i štand TV Vijesti na kojem će biti prezentovana društveno-korisna akciju "Svi smo jedan tim".

"U pitanju je akcija obnove košarkaških terena širom Crne Gore koje koriste djeca i mladi - učenici 29 osnovnih i srednjih škola – koju TV Vijesti realizuje uz pomoć partnera „Erste bankom“, Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore, „Elanom“, firmama „Cerovo“, „Neckom“, „Porto Montenegro“ i„Studio Moderna“, Fondacijom za aktivno građanstvo (FAKT) kao I Ministarstvom prosvjete. Ovom prilikom će biti dijeljene i košarkaške lopte koje će potpisivati Ivo Daneu, proslavljeni slovenački košarkaš i reprezentativac SFRJ, kao i brošure o zdravim stilovima života", piše u saopštenju TV Vijesti.

Televizija Vijesti je, inače, otkupila prava prenosa evropskih i svjetskih prvenstava u košarci za muškarce i žene od 2013. do 2015. godine.

"Riječ je o prvenstvima Evrope 2013. i 2015, te šampionata svijeta 2014. Prvenstvo za žene je u toku, dok ćemo na jesen prenositi i prvenstvo za muškarce is Slovenije i svi zajedno bodriti našu ekipu. Sem direktnih TV prenosa - TV Vijesti populariše i košarku kao sportsku ali i rekretaivnu disciplinu te zdrave stilove života. Najzanimljiviji događaj na sjutrašnjoj manifestaciji, pored druženja sa legendom jugoslovenske košarke, će biti i street basket meč između ekipa Slovenije i Crne Gore koji počinje u 18h. Ambasador Republike Slovenije kao i reprezentativac SFRJ Ivo Daneu će sjutra u 7.10h biti gosti TV Vijesti i emisije Boje jutra", navodi se u saoštenju pomoćnice direktora TV Vijesti, Marijane Bojanić.

Bonus video: