TV Vijesti i partneri otpočeli akciju obnove košarkaških igrališta

Društveno – odgovornom akcijom "Svi smo jedan tim" TV Vijesti obilježava prvih pet godina emitovanja programa
70 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2013. 19:39h

Potpisivanjem Memoranduma o saradnji otpočela je akcija "Svi smo jedan tim" tokom koje će đaci 29 osnovnih i srednjih škola širom Crne Gore dobiti obnovljena košarkaška igrališta.

Akciju TV Vijesti realizuje u saradnji sa partnerima - "Erste bankom", Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore, "Elanom", firmama "Cerovo", "Neckom", "Porto Montenegro" i "Studio moderna", kao i Ministarstvom prosvjete.

Promovisan je spot kampanje kao i brošura o zdravim stilovima života namjenjena djeci i mladina. Zbog velikog interesovanja za akciju - najavljena je i mogućnost proširivanja spiska doniranih škola.

TV Vijesti, Jovica Jokić

Akcijom TV Vijesti zajedno sa partnerima želi da ukaže na neophodnost povezivanja i zajedničkog djelovanja za dobrobit djece i mladih, njihovog aktivnijeg i masovnijeg uključivanja u sport i njegovanje zdravih stilova života, kao i popularisanje košarke kao rekreativne ali i takmičarske discipline.

Društveno – odgovornom akcijom "Svi smo jedan tim" TV Vijesti obilježava prvih pet godina emitovanja programa.

"Kako je ovo samo jedna u nizu društveno-odgovornih akcija koje je pokrenula TV Vijesti, u narednom periodu ćemo raditi na osnivanju fondacije koja će okupiti sve one koji žele da daju svoj doprinos novim inicijativama".

Bonus video: