Djelovi Podgorice i Danilovgrada nekoliko sati bez struje

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.03.2012. 07:28h

Potrošači iz djelova Podgorice i Danilovgrada biće u ponedjeljak bez struje po nekoliko sati, zbog radova na dalekovodima i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Zbog pripremnih radova za ugradnju novih brojila u ponedjeljak će bez napajanja električnom energijom od 9 do 11 sati ostati soliter I u ulici Vasa Raičkovića, zgrada Makism, kao i dvije zgrade na uglu ulica Vasa Raičkovića i Jovana Tomaševića.

Od 10 do 12 sati bez struje će biti nove zgrade u okolini kružnog toka u Moskovskoj ulici, kao i potrošači iz ulice Kralja Nikole, dok će od 12 do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostati potrošači iz Admirala Zmajevića.

Navodi se da će nova elektronska brojila, sjutra biti ugrađivana u ulici Đoka Miraševića M3.

"U toku radova na ugradnji novih brojila, u terminu od osam do 16 sati, objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom", kaže se u saopštenju EPCG.

Zbog radova na dalekovodu Jelenak, u ponedjeljak će od 9 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati područje od naselja Gorica do Ljutotuka.

Od 8 do 11 sati bez struje će ostati naselje Oraovica, od 11 do 14 sati naselje Kuline, dok će od osam do 14 sati bez napona biti naselje Daljam.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Bonus video: