Humanitarna akcija u Budvi: Marović dao 100 eura i dobio baletanke

Firma “Revue Montenegro” donirala je 200 pari baletanki, a svako ko je izdvojio najmanje pet eura, dobijao je na poklon jedan par
94 pregleda 14 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2013. 07:27h

Humanitarnoj akciji “U susret ljetu 2013 - budite humani”, koju je organizovao Sekretarijat za lokalnu samoupravu i preduzeće “Revue Montenegro”, odazvalo se 109 Budvana, koji su donirali ukupno 1.385 eura.

Firma “Revue Montenegro” donirala je 200 pari baletanki, a svako ko je izdvojio najmanje pet eura, dobijao je na poklon jedan par.

Najviše novca za tu akciju, kako je objavljeno juče na sajtu Opštine, dao je potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović izdvojivši stotinu eura, koliko su dali i vlasnici lokala “Korkovado” Đuro Ivanović i hotela “Astorija” Nikola Perović.

Akciji se odazvao kompletan opštinski vrh, pa je tako gradonačelnik Budve Lazar Rađenović donirao 20 eura, koliko su izdvojili svi njegovi bliski saradnici, oba potpredsjednika Milan Vučinić i Ljubomir Filipović, menadžerka Opštine Milena Marović-Bogdanović, glavna administratorka Žana Šćepanović, sekretarka za lokalnu samoupravu Tanja Kažanegra, te sekretari za investicije Cvetko Pajković, finansije Mihailo Đurović, pravnu zaštitu Novak Klisić i sekretarka za društvene djelatnosti Rajka Špadijer.

Po 20 eura izdvojili su i načelnik Službe zaštite i spasavanja Zdravko Šljukić i načelnik Službe za naplatu komunalija Ivan Dajković.

Akciji se sa istim iznosom pridružio i kompletan Rađenovićev kabinet - šefica protokola Lana Marović, šefica kabineta Jelena Baštrica, kao i menadžerke za odnose sa javnošću Tijana Kotarac i Ivana Lazović.

Dvadeset eura je dao i bivši sekretar za urbanizam Zlatko Dragović i predsjednica NVO “Feštađuni” Marija Pjerotić.

Humani su bili i brojni građani, kao i turisti, a kompletan novac biće uplaćen za klimatizaciju prostorija vrtića “Ljubica Jovanović-Maše”.

Galerija

Bonus video: