Poklon dodatak uz Vijesti: Smuti sebi jedan smuti

Ljeto je i veoma je jednostavno hraniti se zdravo
54 pregleda 0 komentar(a)
Smuti
Smuti
Ažurirano: 06.07.2018. 10:58h

Vijesti su odlučile da u subotu 7. jula svim svojim čitaocima poklone specijalan dodatak za ljeto. U ovom specijalnom dodatku Vijesti pročitajte kako da na brz i zdrav način osvježite i očistite svoj organizam.

Na 24 strane donosimo veliki broj recepata koji će izbaciti toksine iz vašeg tijela, osnažiti imuni sistem, podići duh, osvježiti mozak.

Dostupno i probrano voće i povrće u kombinaciji sa začinima i sjemenkama, idealne su prirodne recepture koje će ove nastupajuće lejtnje dane učiniti podnišljivijim a vaš organizam zdravijim. Sabrali smo savjete ljekara, namirnice koje su najzahvalnije za brzno čišćenje, a da budu dostupne, ne previše egzotične prilagođene ukusu ovih prostora.

Ljeto je i veoma je jednostavno hraniti se zdravo.

Pročitajte neki od naših predloga za osnaživanje organizma, kako uz malo više svježeg voća i povrća I vrlo malih odricanja podignite energiju. Smutiji od voća, povrća, kombinacije od kojih zastaje dah, uz malo leda, biće idealna užina ili obrok tokom ljeta.

Ukoliko želite da izgubite i koji kilogram, sve će to lakše ići uz recepte koje smo odabrali za vas.

“Nije potrebno previše novca niti namirnice za koje jedva da smo čuli. Dovoljno je unostiti dosta tečnosti, voća i povrća u svježem stanju i namirnica bogatih vlaknima. Tako ete na najbolji način elimisati posljedice neumjerenosti ili nevođenje računa o onome što ste jeli minulih mjeseci” savjet je dr Vučinić.

Još mnogo drugih recepata, trikova I savjeta priočitajte u Vašem primjeru specijalnog dodatka ‘Smuti sebi jedan smuti’, u subotu 7. jula, samo uz dnevne novine ‘Vijesti’!

Bonus video: