Divljanje po podgoričkim ulicama: Žuti „audi” ponovo juri

Autor - “dafuqisthis” navodi da je snimano na “privatnoj pisti” u Gornjoj Gorici, iako je sasvim sigurno snimak napravljen na nekoj od gradskih ulica
232 pregleda 49 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2013. 19:02h

Novi snimak divljanja ulicama u žutom audiju, registarskih oznaka PG AC 917, objavljen je 29. aprila na Jutjubu.

Autor - “dafuqisthis” navodi da je snimano na “privatnoj pisti” u Gornjoj Gorici, iako je sasvim sigurno snimak napravljen na nekoj od gradskih ulica.

On čak tvrdi da su “poštovani saobraćajni propisi” i da se auto “vodi na Čolda Mališića iz Lepetana”.

“Dafuqisthis” je i ranije objavljivao snimke lude vožnje žutim audijem, o čemu su “Vijesti” nedavno pisale. Iz policije tada je saopšteno da je Bojan Petričević (1986) iz Podgorice vlasnik automobila. Petričević je tada dao i izjavu u MUP-u da je automobil prodao drugu, ali da “nijesu prevodili dokumenta”. On nije želio da saopšti “Vijestima” ime i prezime druga, ocijenivši da je ”auto već dobilo previše medijske pažnje”...

Na novom snimku, ovog puta napravljenom noću, vozač startuje žuti audi, praćen frenetičnim smijehom i odobravanjem okupljenih drugova.

“ "Dafuqisthis” je ranije objavio snimke uličnih trka na pravini prema Zeti. Na jednom, vozači žutog “audija S4 stage 2” i “audija R8 4.2 spyder” trkaju se pri brzini znatno većoj od dozvoljene. Dvojica vozača, s vremena na vrijeme, vozeći jedan naspram drugog, dogovaraju uslove trke, “gaze” mašine u drugoj i trećoj brzini, dok motori urlaju. Na drugom snimku, nazvanom “Sexy Žbeka in an Audi S4 0 -100 miles per hour”, koji je navodno ista osoba postavila 10. aprila, jedan od dvojice mladića objašnjava da se “evo voze u S4”, dok drugi dodaje “1000 konja, spremi se”. Nakon toga, ludačka vožnja praćena je vriskom i oduševljenjem suvozača.

Isti autor objavio je na Jutjubu još tridesetak snimaka brze vožnje, a najstariji je iz jula prošle godine.

Bonus video: