Dječja slavlja se u igraonicama zakazuju mjesecima unaprijed

Kada roditelji prave kalkulaciju za rođendan, moraju znati i da je prostor tek prva stavka na listi troškova
390 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2013. 14:19h

Da Podgoričani ne štede na radosti svoje dece i u godinama krize, najbolje govori činjenica da je broj rođendanskih proslava u gradskim igraonicama znatno porastao u odnosu na ranije godine.

Iako je za organizaciju slavlja potrebno izdvojiti najmanje sto eura, nerijetko je slučaj da se slavlje mora zakazati i nekoliko mjeseci unaprijed.

Proslava u specijalizovanim prostorima, smatra vlasnica igraonice „Jump” Kaća Kotri, jednostavno je potreba današnjeg načina življenja roditelja, ali i veliko zadovoljstvo djece.

“Roditelji mogu da zaborave na poteškoće koje nosi proslava kod kuće. Nema čišćenja, brige oko animacije djece, problema oko smještaja i usluživanja odraslih gostiju...”, kazala je vlasnica igraonice u kojoj je za proteklih osam godina ugašeno mnogo rođendanskih svjećica.

Proslava rođendana u “Jumpu”, kako je kazala, znači da roditelji sa sigurnošću mogu da im prepuste organizaciju najljepšeg dana svog djeteta.

,,Rođendanci" i njihovi roditelji prepoznali su naš kvalitet, trud i ljubaznost, pa nam se rado svake godine vraćaju. Proslava rođendana u trajanju od dva sata, uz animatora, korišćenje igraonice za djecu do sedam godina, pozivnicama za drugare i obezbijeđenim prostorom za roditelje i njihove goste je od 45 do 95 eura, u zavisnosti od termina. U mogućnosti smo da ispunimo i skoro sve dodatne želje vezane za posluženje, tortu, dekoraciju i fotografa”, istakla je Kotri.

U ponudi igraonice - rođendaonice „Bajka” su tri paketa - „Basic”, „Favorite” i „Lux”. Zavisno od sadržaja, cijena varira od 80 pa do 120 eura, koliko košta zakup cijele igraonice.

Cijena svih paketa podrazumijeva zakup rođendaonice u trajanju od dva sata sa korišćenjem lavirinta, te brojnih drugih sadržaja uz nadzor i zabavu koju prate i organizuju stručne animatorke.

“Program društvenih igara prilagođen je uzrastu djeteta, a broj djece nije ograničen. U objektu na dva nivoa nudimo potpuno odvojenu zabavu za djecu od druženja za njihove roditelje, što djeci posebno odgovara”, kazala je Dada Pajović iz „Bajke”, napominjući da svim slavljenicima poklanjaju rođendanske pozivnice, koje mališani s posebnom radošću popunjavaju.

Preko Fejsbuka vrlo lako se može doći i do bogate ponude rođendanskih torti

Praktično i za uživanje

Majka malog Marka, koji je nedavno u igraonici peti put zaredom ugostio svoje drugare, kazala je “Vijestima” da su na taj način izbjegli gužvu u njihovom malom stanu.

“Dok djeca uživaju u igri, suprug i ja u istom prostoru se družimo sa prijateljima. Možda jeste skuplje, ali smatram da je bolje uštedjeti na nekim drugim stvarima, poput skupe, suvišne garderobe ili igračaka. Mi, često porodično, gledamo fotografije sa naših rođendanskih druženja i te uspomene obojene osmijesima naše djece i naših prijatelja, nemaju cijenu”, poručila je zadovoljna majka.

Kada roditelji prave kalkulaciju za rođendan, moraju znati i da je prostor tek prva stavka na listi troškova, jer se sve češće odlučuju se i za prateće usluge, poput angažovanja animatora ili dekoracije prostora balonima.....

Preko Fejsbuka vrlo lako se može doći i do bogate ponude rođendanskih torti, a na sajtu Fotorođendaonica se informisati o ponudi profesionalnog fotografa.

Galerija

Bonus video: