Turizam za budućnost

Priznanje za projekat "Vrhovi Balkana" na Globalnom samitu u Abu Dabiju

Nagrada "Turizam za budućnost" predstavlja jedno od najvećih svjetskih priznanja u oblasti turizma i putovanja
64 pregleda 1 komentar(a)
Vrhovi Balkana Abu Dabi priznanje, Foto: Gov.me
Vrhovi Balkana Abu Dabi priznanje, Foto: Gov.me
Ažurirano: 10.04.2013. 10:06h

Projekat "Vrhovi Balkana" osvojio prvu nagradu "Turizam za budućnost" Svjetskog Savjeta za turizam i putovanja (WTTC), na 13. Globalnom samitu koji se održava pod temom "Vrijeme za upravljanje" u Abu Dabiju.

Zajednički turistički projekat "Vrhovi Balkana" (Peaks of the Balkans, www.peaksofthebalkans.com ) dobio je prvu nagradu između tri nominovana kandidata u okviru kategorije "Održivo upravljanje destinacijom", za koju su konkurisale i singapurska "sentosa Development Corporation" i projekat Turističkog savjeta Butana.

Svjetski savjet za putovanja i turizma (WTTC) je globalni forum za poslovne lidere u sektoru putovanja i turizma koji ovom prilikom okuplja preko 1.000 uglednih ličnosti svjetske turističke scene

Dodaje se da nagrada "Turizam za budućnost" predstavlja jedno od najvećih svjetskih priznanja u oblasti turizma i putovanja i usmjerena je na prepoznavanje najboljih turističkih praksi održivog turizma u globalnoj turističkoj industriji.

Svjetski savjet za putovanja i turizma (WTTC) je globalni forum za poslovne lidere u sektoru putovanja i turizma koji ovom prilikom okuplja preko 1.000 uglednih ličnosti svjetske turističke scene.

Preporučujemo za Vas