Akcije u Budvi i Tivtu: Za Tijanino srce

Riječ je o humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za malu Tijanu Ognjanović, kojoj predstoji zahtjevna i izuzetno skupa operacija transplantacije srca
8 komentar(a)
Tijana Ognjanović, Foto: Tijanaognjanovic.com
Tijana Ognjanović, Foto: Tijanaognjanovic.com
Ažurirano: 07.04.2013. 18:04h

Restoran “Jadran” i “Beer & Bike Club”, vlasništvo poznate ugostiteljske budvanske porodice Niklanović, organizuju u utorak veče u 20 časova “Veče za Tijanu”.

Riječ je o humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za malu Tijanu Ognjanović, kojoj predstoji zahtjevna i izuzetno skupa operacija transplantacije srca u američkom gradu Hjustonu.

U gotovo najvećoj humanitarnoj akciji koja je pokrenuta u cijelom regionu, Budvani su i ovoga puta pokazali da znaju za humanost.

Na ideju da se i u Budvi prikupi novac za Tijaninu operaciju, koja košta gotovo milion dolara, upravo su došla dva prestižna ugostiteljska lokala.

“’U Beer & Bike Clubu’ nastupaju tri budvanske rok grupe, a sav prihod koji ovaj lokal tokom tog dana ostvari biće ustupljen maloj Tijani. Dobrovoljni prilozi se mogu dati već od devet sati ujutro u restoranu ’Jadran’. Pozivamo sve bajkere i sve ljude dobre volje da dođu i da se priključe ovoj humanitarnoj akciji”, istakli su iz organizacionog odbora.

U humanitarnoj akciji „Novo srce za Tijanu“, FK „Grbalj“, bratstva pravoslavne omladine i Matice Boke, kojoj su se priključili crkvena opština Grbalj i NVO „Grbalj opština“, prikupljeno je 1.600 eura.

Sav prihod od prodatih ulaznica na utakmici Grbalj – Mladost, odigranoj u subotu, bio je namijenjen fondu za liječenje osmogodišnje Tijane.

Organizatori su istakli da je prodat rekordan broj ulaznica, a većina prisutnih je kupovala po više karata.

Priloge je dao i stručni štab FK “Mladost”, kao i sudije meča.

U Grblju zahvaljuju na prilozima i poručuju da će nastaviti sa prikupljanjem novca.

Bonus video: