"Doživite najukusnije trenutke" u Budvi

Glavna atrakcija prvog dana događaja biće spremanje jela u velikom kazanu od 500 litara
74 pregleda 5 komentar(a)
Budva, Foto: Anto Baković
Budva, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 04.04.2013. 12:37h

Gastronomski spektakl je "Doživite najukusnije trenutke" , manifestacija je koja će otvoriti ovogodišnja kulturno-zabavna dešavanja u metropoli turizma, koje organizuje Turistička organizacije Budve i lokalna uprava.

Kalendar koji objedinjuje gotovo 30 manifetscaija, festivala , fepšti i ostalih dešavanja, a koji potpisuje lokalna turistička organizacija, prema riječima koordinatorke za manifestacije u TO Budve Maje Rašković upravo započinje gastronomskim hepeningom "Doživite najukusnije trenutke", koji će biti organizovan 12. i 13. aprila, na bazenu "Rondo II" na Slovenskoj plaži, u okviru državnog takmicenja ugostitelja Crne Gore.

"Prvog dana, od 17 časova biće organizovan raznovrstan i bogat program - degustacija specijaliteta internacionalne kuhinje, raznovrsnog pića, a glavna atrakcija biće spremanje jela u velikom kazanu od 500 litara. Za dobru atmosferu pobrinuće se Svetlana Raickovic i Grlice. Drugog dana manifestacija program će početi u podne i trajati do16 časova, a uz degustaciju raznovrsnih jela, posjetioce će zabavljati kulturno-umjetničko društvo „Jedinstvo““, najavila je Rašković.

Ona je dodala da prva ovogodišnja manifestacija i označava početak ljetnje turističke sezone, a tokom narednih sedam mjeseci, Budva će biti centar kulturno-zabavnih, muzičkih, karnevalskih i sportskiih dešavanja koja ili već tradicionalno ili prvi put o organizuje sa svojim partnerima TO Budve.

Bonus video: