Umro Labud Šljukić

Sahrana Šljukića obaviće se 11. marta u 15 časova na mjesnom groblju u selu Bršno
676 pregleda 18 komentar(a)
labud sljukic, Foto: Arhiva "Vijesti"
labud sljukic, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.03.2013. 15:25h

Nakon kraće i teške bolesti, u Nikšićuje , u 56. godini, preminuo advokat Labud Šljukić, nekadašnji predsjednik Opštine Nikšić.

Šljukić, koji je bio član Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) 16. septembra 2003. godine postao je predsjednik Opštine, nakon što je u julu njegova tada partijska koleginica Vera Miljanić podnijela pisanu ostavku na tu funkciju. Šljukić je na mjesto prvog čovjeka opštine ostao do 2005. godine, nakon što je na lokalnim izborima pobijedila koalicija DPS-SDP i njegovo mjesto preuzeo Nebojša Radojičić.

Šljukić je u Nikšiću završio osnovnu školu i Gimnaziju, a Pravni fakultet u Skoplju, dok je ddvokatski ispit položio u Beogradu. U nikšićkom Osnovnom sudu radio je šest godina kao istražni sudija u krivičnim parnicama, da bi se potom bavio advokaturom. Bio je osnivač opštinskog odbora Liberalnog saveza u Nikšiću.

Sahrana Šljukića obaviće se preksjutra, 11. marta, u 15 časova na mjesnom groblju u selu Bršno. Za Šljukićem su ostali majka Jovanka, supruga Gordana, sinovi Luka, Stefan i Vuk i braća Momčilo, Svetozar i Radovan.

Bonus video: