Berane: Održan tradicionalni godišnji koncert Plesnog kluba “Duga”

Koreografkinja PK “Duga”, Marina Nina Rmuš naglasila je da su dobro poznate i višestruko nagrađivane koreografije “NLO na farmi” i “Salute” pokupile ovacije publike
501 pregleda 0 komentar(a)
Ples, Foto: Tufik Softić
Ples, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 24.06.2018. 14:31h

Tradicionalni godišnji koncert Plesnog kluba “Duga” iz Berana, pod nazivom “Dugaland”, održan je u tamošnjem Centru za kulturu.

Na koncertu, na kom su nastupile sve grupe ovog kluba, premijerno je prikazano pet koreografija koje su izvođene na takmičenjima ove plesne sezone i bile nagrađivane prvim mjestom.

To su koreografije “Snežana u zemlji patuljaka”, “Tip-Toe”, “Work in Progress” i “Pirati”.

Koreografkinja PK “Duga”, Marina Nina Rmuš naglasila je da su dobro poznate i višestruko nagrađivane koreografije “NLO na farmi” i “Salute” pokupile ovacije publike.

“Posebno oduševljenje izazvala je koreografija “Dugaland” po kojoj koncert i nosi naziv, a koja je kombinacija svih plesnih stilova koje “Duga” njeguje hip-hop, street dance, mjuzikl i etno-folk”, kazala je Rmuš.

Ona je uručila priznanja Počasnog člana PK “Duga” Sofiji Martinović, Kristini Knežević, Tamari Đurišić i Aleksandri Šćekić.

“Ove djevojke, koje su prepoznatljive po talentu i harizmatičnom izvođenju koreografija, dale su veliki doprinos “Dugi” i postignućima kluba na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima”, istakla je Rmuš.

Koncertom Dugaland uspješno je okončana plesna sezona beranskog kluba Duga.

Bonus video: