Djelovi Podgorice, Bara i Budve u četvrtak više sati bez struje

Kako je njavaljeno od devet do 12 sati bez struje će ostati Petrovići, Mrke, Blizna, Crkvice, dio Bioča, Grudice, Crpna Bioči, Ras i Podsić
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.01.2013. 16:35h

Više djelova Podgorice, Bara i Budve sjutra će biti bez struje par sati zbog radova na mreži, najavljeno je iz Elektroprivrede.

Kako je njavaljeno od devet do 12 sati bez struje će ostati Petrovići, Mrke, Blizna, Crkvice, dio Bioča, Grudice, Crpna Bioči, Ras i Podsić zbog remonta trafostanic Mrke u Podgorici.

Dodaje se da će zbog prebacivanja priključaka i demontaži stare mreže, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači Polja u ulici prema klanici Đurišića i klanica Đurišića.

Od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja kod Staklare, poslovni prostori kod mosta Željeznice i barake Mupa kod mosta Željeznice u Baru.

U Budvi će, zbog izmještanja nisko naponskih kablova u trafostanici Pržno od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostati dio naselja preko puta hotela Maestral u Pržnu.

U slučaju loših vremenskih prilika radovi će biti odgođeni.

Bonus video: