U Budvi uhapšen osumnjičeni za 31 krađu

"Sumnja se, da je M.T. tokom 2012. počinio na području Budve, 27 krivičnih djela teška krađa, 3 krivična djela teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo krađa"
0 komentar(a)
Top Hil, Budva, Foto: Vuk Lajović
Top Hil, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 03.01.2013. 14:18h

Budvanska policija rasvijetlila je 31 krađu počinjenu u ranijem periodu i uhapsila M.T. (22), nastanjenog u Budvi, osumnjičenog za ta krivična djela.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da je M.T. tokom 2012. godine, počinio na području opštine Budva, dvadest sedam teških krađa, tri teške krađe u pokušaju i jednu krađu.

"M.T., je, kako se sumnja, prilikom vršenja imovinskih delikata otuđio iz poslovnih prostorija i porodičnih kuća lociranih na području opštine Budva, veće količine novca, tehničku robu, lična dokumenta, bankovne kartice, mobilne telefone i druge predmete. Policija je izvršila uviđaje po saznanju za izvršenje svakog krivičnog djela, obavijestila Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru i preduzela aktivnosti na rasvjetljavanju izvršenih KD, što je rezultiralo pronalaženjem i lišenjem slobode M.T", saopšteno je iz policije.

Dodaje se da se sumnja da je M.T. otuđeni novac potrošio, a otuđenu tehničku robu prodao za sada nepoznatim licima, na čijoj identifikaciji policija radi.

M.T. je uhapšen 29. decembra i uz izvještaj kao dopunu ranije podnijetih krivičnih prijava, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, na dalju nadležnost.

Bonus video: