U Tivtu održana prva od četiri manifestacije “Bokeška maslina”

Na dvadesetak štandova proizvođači sa primorja izložili su masline, maslinovo ulje, kozmetiku, suvenire i druge predmete rađene od maslina ili maslinovog drveta, dok su njihove kolege proizvođači iz kontinentalnog dijela Crne Gore, prikazali drenjine i proizvode od njih, razne domaće sokove, med i slično
0 komentar(a)
Bokeška maslina, Foto: Dragan Redžo
Bokeška maslina, Foto: Dragan Redžo
Ažurirano: 20.06.2018. 08:58h

Prva od za ovo ljeto planiranih ukupno četori manifestacije “Bokeška maslina”, održana je sinoć na gradskoj rivi i šetalištu Pine u Tivtu, uz veoma dobru posjećenost.

Feštu posvećenu malsini i proizvodima baziranim na njoj, priredilo je Maslinarsko društvo “Boka” sa Radanovića uz podršku Turističke organizacije Tivat.

Na dvadesetak štandova proizvođači sa primorja izložili su masline, maslinovo ulje, kozmetiku, suvenire i druge predmete rađene od maslina ili maslinovog drveta, dok su njihove kolege proizvođači iz kontinentalnog dijela Crne Gore, prikazali drenjine i proizvode od njih, razne domaće sokove, med i slično.

Gosti su mogli probati i kupiti vino, smokve, sireve, domaću pršutu... U zabavnom dijelu programa nastupio je muzički sastav „Fan Kulo“.

Bonus video: