Sjutra počinje ski sezona u ski centru Vučje

Žičare su servisirane, oprema provjerena i pripremljene staze na kojima je već oko pola metra utabanog snijega.
62 pregleda 2 komentar(a)
Vučje, ski staza, Foto: Darko Bulatović
Vučje, ski staza, Foto: Darko Bulatović
Ažurirano: 13.12.2012. 13:02h

Sjutra u podne, u ski centru Vučje kod Nikšića, zvanično počinje zimska sezona. U ski centru kažu da je dočekuju premno.

Žičare su servisirane, oprema provjerena i pripremljene staze na kojima je već oko pola metra utabanog snijega.

„U funkciji ce biti dobro opremljene skijaške staze dužine 1250 m, dok smo za najmlađe obezbjedili dvije ciciban staze dužine po 120 m”.

„Novitet u ovoj sezoni je snowboard park čiju organizacuju planiramo za poslednju sedmicu februara naredne godine kada će biti organizivana manifestacija sportskog karaktera, “Snowboard cup Vučje 2”, a posjetioci će na raspolaganju imati i snowboard skakaonicu”, kazala je PR centra Vučje, Vanja Tomašević.

Centar Vučje turistima će ove godine pružiti i poboljšane, kako hotelske, tako i skijaške usluge.

Pored restorana i ski bara, uz dobru zabavu i dnevne žurke, svim posjetiocima je na raspolaganju i ski servis u kom se može kupiti i iznajmiti sve neophodno od opreme: skije , stapovi, bord, kacige, brile, cipele, sanke…

Cijene ce se zadržati na proslogodisnjem nivou, odnosno dnevni ski pass na rekreativnoj stazi iznosi 10€, a na Ciciban stazi 5€. Skije i bord se mogu iznajmiti po cijeni od 10€ a sanke po cijeni od 5€. Cijene smjestaja su : 19,00€ (nocenje sa doruckom u sobi ), 24,00€ (polupansion u sobi) , 31,00€ (nocenje sa doruckom u apartmanima) i 35,00 € (nocenje na bazi polupansiona u apartmanima). Tradicionalno biće organizovane i škole skijanja, a ove godine novitet je i škola nordisjkog skijanja koju će tokom januara voditi instruktori iz Slovenije.

Bonus video: