Burzanu nagrada za životno djelo

Burzan dobio priznanje za životno djelo za knjigu "Podgorički toponimi i znamenja"
68 pregleda 0 komentar(a)
Turistička organizacija Podgorice, Foto: Vesko Belojević
Turistička organizacija Podgorice, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 05.12.2012. 17:27h

Turistička organizacija Podgorice (TOP) uručila je nagrade u okviru tradicionalne akcije “Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu Podgorice 2012”.

U hotelu "Ramada" uručeno je po osam priznanja u dvije kategorije, a iz TOP-a su saopštili da su pristigla 144 predloga za nagradu.

Uručene su i posebne nagrade - dugogodišnjem turističkom posleniku i jednom od osnivača manifestacije Slobodanu Lekoviću i priznanje za životno djelo novinaru i publicisti Danilu Burzanu za knjigu "Podgorički toponimi i znamenja".

Simbolična novčana nagrada dodijeljena je radnici JP “Čistoća” Sabiri Levajić.

Među nagrađenim kolektivima su Delta siti, hotel "Ramada", restoran "Salvador Dali", "Blues bar", turistička agencija "Intours", vinski podrum "Šipčanik", turistička radio emisija "Ljeto uz radio" i turistička manifestacija "Zanatska pijaca".

Nagrade su dodijeljene direktoru hotela "Philia" Nenadu Draškoviću, kuvaru hotela "Crna Gora" Ivanu Koraću, konobaru restorana "Carine 1" Aleksandru Đurišiću, recepcionerki hotela "City" Sandri Boljević, poslastičarki poslastičare "Torte i to" Senadi Balić, turističkom agentu poslovnice "JAT" Dejanu Čelebiću, novinarki Radija Crne Gore Gorici Šaković.

Bonus video: