Policija spasila mladića koji je nepomično ležao ispod Nikoljačkog mosta

Neki od mnogobrojnih očevidaca akcije izvlačenje Leptira sa limskih stijena tvrde da ovome nije prvi put da “glumi smrt”
6 komentar(a)
Dragan Stojanović Leptir, Foto: Beća Čoković
Dragan Stojanović Leptir, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 22.11.2012. 08:08h

Službenici bjelopoljske policije i Službe zaštite i spasavanja, izvukli su juče ispod Nikoljačkog mosta Dragana Stojanovića Leptira, nakon što su građani prijavili da se nečije “beživotno tijelo nalazi na stijenama na obali Lima”.

Nakon što su se spasilačke ekipe spustile niz 30-ak metara dugu strminu, utvrdili su da je dvadesetogodišnji Leptir ili Lijepak, kako ga još zovu, živ i da mu je “samo” pozlilo.

Pošto je izvučen na cestu, Stojanović je predat zdravstvenim radnicima, takođe uključenima u akciju spasavanja”, koji su ga transportovali do Hitne medicinske pomoći.

Neki od mnogobrojnih očevidaca akcije izvlačenje Leptira sa limskih stijena, koji dobro poznaju Stojanovića, tvrde da ovome nije prvi put da “glumi smrt”.

“Bio sam u društvu sa Stojanovićem, kada je kod spomenika u centru grada, kao što je to redovno činio, duvao u kesu sa lijepkom. To prosto obožava. Nakon šetnje do parka, on se udaljio. Odjednom sam ga ugledao kako ulazi u Lim i vraća se na jednu stijenu, gdje se stropoštao. Nije mi jasno kako je uspio za kratko vrijeme da se spusti niz dosta strmu obalu do rijeke. Mislim da se malo više naduvao”, ispričao je M. V. koji je Stojanovićev rođak.

Bonus video: