Plav i Gusinje 15. novembra pet sati bez struje

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i sjutra će biti više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži
1 komentar(a)
dalekovod, Foto: Arhiva Vijesti
dalekovod, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 14.11.2012. 17:33h

Područje opštine Plav i mjesne zajednice Gusinje biće bez struje 15. novembra od 11 do 16 sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Potrošači sa tog područja struju neće imati zbog sanacija uočenih oštećenja i obilaska dalekovoda Andrijevica-Plav.

Djelovi nekoliko crnogorskih opština i sjutra će biti više sati bez struje, zbog ugradnje novih brojila i radova na elektromreži. Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila neće imati struju od 8 do 18 sati.

U Podgorici će brojila biti ugrađivana u ulicama Oktobarske revolucije 24, 30, 36, 42, 50, Keše Đurovića 1, 3, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 20, Sava Lubarde 2 i Trg vojvode Bećir bega Osmanagića bb.

Na području Nikšića brojila će se ugraditi u ulicama Nikca od Rovina, Baja Pivljanina, Marka Buljurića 13, Pete proleterske 7 i 8B (preko puta Zahumlja) i Cvijićevoj ulici 1A i 1B.

U Herceg Novom brojila će biti ugrađena u Banjalučkoj ulici 2A, 6, kao i ulici Jovana Bijelića 2A, a u Kotoru na lokacijama – Pjaca, Ćatovića livade i Gorica.

Nova brojila u Baru će dobiti zgrada pomorskog fakulteta, Potkovice, Obala 13. jula i Vladimira Rolovića 7, e3.

U Podgorici će, zbog radova na elektromreži, od 9 do 15 sati bez struje biti Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Mokra i Opasanica.

Od 8.30 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lješanske nahije-Barutana, Goljemadi, Begova glavica, Liješnje, Brežine, Staniseljići, Parci, Progonovići, Gradac, Bigor, Ćepetići, Orasi, lipe, Zagora, Buronje i Pelinovo.

Bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati zgrada Telenora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, od 10 do 14 sati.

Od 9 do 11 sati bez struje će biti škola „Savo Pejanović“ i dio naselja iza škole.

Iz danilovgradske Elektrodistribucije saopšteno je da struju od 9 do 13 sati neće imati potrošači dijela naselja Lazine, Begovine, Tomaševići, Donji Ćurioc i dalje, prema Donjem i Gornjem Zagaraču, kao i dio Bandića.

U Baru struju neće imati od 10 do 13 sati potrošači sela Grdovići.

Bonus video: