Podgoričani odsječeni od svijeta u Bermudskom trouglu

Brod na kom se nalaze Podgoričani, juče oko podne, naginjao se i do 60 stepeni
73 pregleda 32 komentar(a)
Explorer of the seas, Foto: Cruise-ships.com
Explorer of the seas, Foto: Cruise-ships.com
Ažurirano: 30.10.2012. 11:53h

Trojicu Podgoričana, radnike sa broda “Explorer of the seas”, koji se sinoć nalazio u epicentru Bermudskog trougla, uragan “Sendi” odsjekao je od svijeta.

Telefonske veze su u prekidu, a oni nemaju mogućnost da se jave svojim kućama, napisali su oni u mejlu poslatom “Vijestima”, biti do daljeg.

Brod na kom se nalaze, tvrdi jedan od njih, Mirko Leković, juče oko podne, naginjao se i do 16 stepeni.

On je u mejlu napisao da su prije dva dana otplovili iz Njujorka za Hamilton, na Bermude.

“Bukvalno smo sada odsječeni od svijeta. Trenutno smo u epicentru Bermudskog trougla. Jutros je na brodu bilo više povrijeđenih ljudi. Prije sat kapetan je javio da će, nažalost, uragan “Sendi” učiniti da naredna tri dana budu još gora”, napisao je Leković.

On je pojasnio da su na na brodu sa njim i dva momka iz Podgorice.

“Pored mene su još dva momka iz Podgorice koji rade sa mnom. Zasad su dobro. Zamolio bih vas da kontaktirate nekoga od mojih kući, jer su telefonske veze skroz ugašene, i tako će biti do daljeg. Recite im da je situacija, nažalost, takva kakva jeste”, piše u mejlu poslatom sa broda “Explorer of the seas”.

Leković je napisao da su prije sedam dana, kada je prošao uragan “Rafael” - “ na svu sreću dobro prošli” .

“Imali smo mali incident sa drugim brodom Norveške kompanije 'Norwegian star'”, gdje su se u jednom trenutku, pod jakim naletom uragana, dva broda sudarila. Na svu sreću nije bilo povrijeđenih i nije pričinjena velika materijalna šteta”, napisao je Podgoričanin.

Bonus video: