Karavan dobre volje: Donacije za djecu sa posebnim potrebama

Planirano je da u okviru projekta Karavan dobre volje obiđe još tri udruženja u kojim borave djeca sa smetnjama u razvoju iz opština Tivat, Bar i Ulcinj
1 komentar(a)
Coca Cola, Foto: Shutterstock.com
Coca Cola, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 29.10.2012. 18:01h

Kompanija Coca-Cola Hellenic Crna Gora pokrenula je projekat Karavan dobre volje, u okviru kojeg će udruženjima za djecu sa posebnim potrebama uručiti neophodne donacije.

Iz te kompanije saopšteno je da je projekat za početak usmjeren na poboljšanje uslova za svakodnevni boravak djece u centrima na jugu države.

“Koka Kola i partneri na projektu - Amadeus Mocart, Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Fond za aktivno građanstvo - dobru volju počeli su da šire sa krajnje zapadne tačke primorja, posjetom mališanima iz Dnevnog centra Igalo”, navodi se u saopštenju.

Iz Koka Kole su najavili da će u narednoj godini Karavan nastaviti put na sjever Crne Gore

Tom Dnevnom centru uručena je novčana donacija za izgradnju novog objekta, a djeci je priređena zabava i podijeljena osvježavajuća pića i razne poslastice.

Planirano je da u okviru projekta Karavan dobre volje obiđe još tri udruženja u kojim borave djeca sa smetnjama u razvoju iz opština Tivat, Bar i Ulcinj.

Iz Koka Kole su najavili da će u narednoj godini Karavan nastaviti put na sjever Crne Gore.

Bonus video: