Vila u Bečićima se prodaje za 4,5 miliona

Da cijene nekretnina u Budvi ne padaju, potvrđuje i to što je apartman u srcu Starog grada od 50 kvadrata, ponuđen za 400.000 eura ili 8.000 eura po kvadratnom metru
101 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.10.2012. 16:09h

Skupocjene vile, okružene šumom, sa bazenima, video-nadzorom i luksuznom opremom, samo su dio onoga što neko ko ima novca može da kupi, prije svega, u zeleđu budvanske rivijere.

Ponuđene po nevjerovatnim cijenama, vile, ipak, i pored krize koja godinama hara tržištem nekretnina na cijelom Mediteranu, imaju kupca.

Da je to tako potvrdio je jedan od agenata nekretnina, koji je skupocjenu vilu u Bečićima, iznad hotela “Splendid“, prije pola godine prodao za nevjerovatna 2,4 miliona eura.

Jedan od najunosnijih građevinskih biznisa u metropoli turizma, bila je upravo gradnja luksuznih vila.

Atraktivna trospratna vila na Svetom Stefanu, sa pogledom na grad-hotel, ukupne površine 750 kvadrata, procijenjena je na nešto manje od 1,5 miliona eura

Mnoge izgrađene vile sada su na prodaji i čekaju bogate kupce, uglavnom Ruse, koji nakon godina mirovanja, ponovo počinju da kupuju u Budvi.

Na nekoliko inostranih sajtova za prodaju nekretnina, vile u Budvi "drže" lidersku poziciju, barem što se tiče cijene.

Svakako najskuplja vila na sajtu, koja je pandam onima na Floridi i udaljenim egzotičnim ostrvima, jeste vila u Bečićima, koja se već dva mjeseca nalazi na prodaji po nevjerovatnoj cijeni od 4,5 miliona eura.

To je ujedno i najvrednija nekretnina, površine 560 kvadrata sa terasom od 237 i dvorištem od 3.600 kvadratnih metara, koja, kako piše u oglasu, nudi potpuni mir i spokoj budućem vlasniku.

Osim bazena, u vili je i sauna, fitnes soba, vinski podrum, garaže i poseban sistem bezbjednosti.

Vila u Vojnićima

Ništa manje vrijedna je vila u Vojnićima, selu iznad Kamenova, sa pogledom na cijeli budvanski zaliv, koja se prodaje za 2,1 milion eura.

Kako piše u oglasu, udaljena je dva kilometra od obale, a izrađena 2010.

Okružena šumom, vila raspolaže sa dvije hiljade kvadrata prostora, sobama, bazenima, liftom unutar nje i garažom.

Atraktivna trospratna vila na Svetom Stefanu, sa pogledom na grad-hotel, ukupne površine 750 kvadrata, koja kao i ostale ima kompletnu ponudu za sve koji vole luksuz, od bazena, fitnesa, do prostranih terasa, procijenjena je na nešto manje od 1,5 miliona eura.

Da cijene nekretnina u Budvi ne padaju, potvrđuje i to što je apartman u srcu Starog grada, od 50 kvadrata, ponuđen za 400 hiljada eura ili nevjerovatnih 8.000 eura po jednom kvadratnom metru.

Oni uslovno "plićeg džepa" mogu trgovati kvadrat po 3.500 eura u apartmansko-poslovnom kompleksu “Tre cane” koji bi do naredne sezone trebalo da bude završen.

Najskuplja zemlja u Grblju

Na cijeni su i zemljišni kompleksi, povoljni za gradnju vila ili turističkih kapaciteta.

Najskuplji je onaj u Grblju, gdje je deset hiljada kvadrata zemlje ponuđeno za pet miliona eura. Ništa manje atraktivna je i parcela u Rafailovićima, površine 2.700 kvadrata, koja se prodaje po cijeni od 1,9 miliona, odnosno 700 eura po kvadratu.

Nešto jeftinija je parcela od 9.257 kvadrata na Svetom Stefanu, četiri kilometra od obale, koja se nudi za 1,8 miliona eura.

Galerija

Bonus video: