U 24 saobraćajne nezgode stradala jedna osoba

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom, kao i na mostu Besnik
0 komentar(a)
putevi, Foto: Zoran Đurić
putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.10.2012. 07:25h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo deset saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je poginula, saopšteno je iz Operativnog centra za Uprave policije.U nezgodama su četiri osobe lakše povrijeđene.Policija je izdala 524 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 76 prekršajnih prijava.Oduzeto je 56 vozačkih dozvola i tri para registarskih tablica.

Vidljivost mjestimično umanjena

Na putevima u Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, a zbog magle je vidljivost mjestimično smanjena, saopštili su iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od devet do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta tmušići II, kao i na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom, kao i na mostu Besnik.

Na regionalnom putu Murino-Plav-Gusinje zbog sanacije mosta na ulazu u Plav, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz naizmjenično propuštanje vozila.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: