Tivat: Zabrana saobraćaja za teretna vozila u ulici Markuševina - Pod Kuk

Inspekcija je izašla na teren zbog izvođenja radova na jednom dijelu puta u cilju spajanja na kanalizacionu mrežu
97 pregleda 2 komentar(a)
Markuševina Pod Kuk, Foto: Opština Tivat
Markuševina Pod Kuk, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 12.06.2018. 07:03h

Inspektor za saobraćaj Službe za inspekcijske poslove Opštine Tivat, zabranio je saobraćaj za sve vrste teretnih vozila u ulici Markuševina - Pod Kuk. Inspekcija je izašla na teren zbog izvođenja radova na jednom dijelu puta u cilju spajanja na kanalizacionu mrežu.

Investitor “Tehno tours” je na osnovu rješenja Sekretarijata za komunalne poslove i saobracaj bio dužan da te radove završi u roku do 31. maja.

“Imenovani nije doveo put u prvobitno stanje kako je navedeno u rješenju, već je izvođenjem radova napravio veće oštećenje na pomenutoj dionici, tako da je nemoguće odvijanje saobraćaja u većoj dužini puta. Stoga je te je na osnovu Odluke o opštinskim i nekategorisanim putevima na teritoriji Opštine Tivat i na osnovu Zakona o inspekcijskom nadzoru, donešeno rješenje kojim se zabranjuje saobraćaj za sve vrste teretnih vozila u navedenoj ulici", saopšteno je iz Opštine Tivat, uz napomenu da je zabrana privremenog karaktera i važi do uklanjanja nepravilnosti, odnosno dok pomenuti investitor ne dovede put u prvobitno stanje.

Protiv “Tehno toursa” Opština će pokrenuti postupak štete nanesene putnoj infrastrukturi.

Bonus video: