Sa pruge u Šušanju uklonjene lešine

Stado ovaca i dalje nepoznatog vlasnika stradalo je u ponedjeljak kada je na njega naletio voz koji je dolazio iz Podgorice
1 komentar(a)
ovce šušanj, Foto: Anto Baković
ovce šušanj, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 17.08.2012. 10:06h

Sa pruge u Zelenom pojasu u Šušanju uklonjene su lešine 11 ovaca.

Time su konačno privedene kraju nesvakidašnje višednevne muke stanovnika tog dijela grada, koji gravitira poznatoj plaži "Kod srušene kuće“.

Pod vrelim avgustovskim suncem, lešine su se raspadale, šireći nesnosan miris. Stado ovaca i dalje nepoznatog vlasnika stradalo je u ponedjeljak kada je na njega naletio voz koji je dolazio iz Podgorice.

“Lešine su bile razbacane svuda po pruzi, a niko se skoro četiri dana nije sjetio da ih skloni. Smrad je bio toliko nepodnošljiv da nijesmo smjeli otvarati ni vrata, ni prozore, bili smo u opasnosti od velike zaraze. Negdje oko devet časova došla je grupa radnika i sklonila lešine, ništa drugo ne znamo”, kazala je jedna od mještanki.

Pretpostavlja se da su lešine uklonili radnici Željeznice. Iz barske Komunalne policije, kako su rekli, odmah su kontaktirali JKP iz kojeg je ukazano da „ŽICG odgovara za stanje na pruzi i u pružnom pojasu“.

Bonus video: