„Presretač” usrećio Smederevca - policajci mu vratili pun novčanik

U izgubljenom novčaniku nalazila su se i lična dokumenta i bankovne kartice vlasnika
124 pregleda 16 komentar(a)
Novčanik, Foto: Uprava policije
Novčanik, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.08.2012. 20:18h

Policajci iz “pasata-presretača” republičke policije Crne Gore Radoje Šturanović i Ivan Mugoša u mjestu Mioska, na putu Podgorica - Kolašin, pronašli su izgubljeni novčanik pun novca i vratili ga vlasniku.

U izgubljenom novčaniku nalazila su se i lična dokumenta i bankovne kartice vlasnika.

“Prilikom obavljanja redovnih zadataka iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, juče oko 12 časova ispod mjesta Mioska isključili smo se na proširenje pored puta. U jednom trenutku pored automobila primijetili smo novčanik u kojem se vidjela veća suma novca”, kazao je juče “Vijestima” Mugoša. On je dodao da su fotografisali novčanik.

“Novčanik smo predali Dežurnoj službi Ispostave Kolašin, koja je uspjela da uspostavi kontakt sa vlasnikom. Radi se o osobi koja živi u Smederevu”, rekao je Mugoša.

“Službenici Ispostave Kolašin su uspjeli da uspostave kontakt sa vlasnikom izgubljenih stvari. Radi se o državljaninu Republike Srbije, kojem je vraćen izgubljeni novčanik sa novcem i dokumentima. Ovim gestom službenici Uprave policije pokazali su uvijek prisutnu spremnost da pruže pomoć kako građanima Crne Gore, tako i turistima koji borave u našoj zemlji”, kazali su “Vijestima” iz Uprave policije.

Bonus video: