Novska lista i to čista razočarana odnosom lokalnih vlasti prema gradu

U saopštenju se konstatuje da je “ovo jedna od najlošijih sezona u gradu, zahvaljujući uigranom timu lokalne samouprave - SNP, uz pomoć PzP-a, Nove i uz fenjer Narodne stranke”
5 komentar(a)
Herceg Novi,, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi,, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.08.2012. 11:11h

Nestanak vode je nekako prevaziđena tema, a ispadi struje usred sezone po nekoliko sati na dan kao da je normalna pojava.

Na Autobuskoj stanici 30 dilera ordiniraju, mahom su to ljudi koji nijesu Novljani, bar ih mi ne poznajemo, tako da čak i ono malo turista što odluči da ostane u Herceg Novom naiđe na jedan oblik primitivizma.

Šetalište pet Danica je vašarište koje je krcato nelegalnim prodavcima i preprodavcima, pa puno primjedbi onih koji rade legalno”, piše u saopštenju Novske liste i to čiste.

U saopštenju piše i da “u Igalu turisti imaju jedinstvenu priliku da vide kako je umjesto hotela nastao parking”.

“Apsurd ovog ’projekta’ je upravo taj da lokalna samouprava najavljuje ove i sljedeće godine gradnju hotela na istom mjestu, a isti oni su napravili ugovor sa ’Vektra Bokom’ na dvije godine za taj parking.

Šetalište je vašarište koje je krcato nelegalnim prodavcima i preprodavcima, pa puno primjedbi onih koji rade legalno”, piše u saopštenju Novske liste i to čiste

Nemoć lokalne samouprave da se izbori sa ovim problemima je evidentna, vjerovatno će odgovornost prebaciti na Podgoricu, koja vrlo perfidno gleda na Herceg Novi, ako ga uopšte i gleda”, ističe se u saopštenju Novske liste i to čiste.

U saopštenju se konstatuje da je “ovo jedna od najlošijih turističkih sezona u gradu, zahvaljujući uigranom timu lokalne samouprave koju predvodi SNP, a uz pomoć PzP-a i Nove srpske demokratije, i uz fenjer Narodne stranke”.

“Ovaj tim umnogome je potpomognut i dobrim napadačkim dvojcem DPS – SDP. Taj tim je izašao na teren u punom sastavu, a protivnik im je Herceg Novi sa svojim građanima.

Herceg Novi je u defanzivnoj formaciji, ali teško je oduprijeti se ovakvim napadima dobro uigranog tima.

Nažalost, gubimo mi, građani, i to sa jako puno razlike, a do kraja nema mnogo vremena”, zaključuje se u saopštenju, uz konstataciju da “iz Novske liste i to čiste ne vide svijetlu budućnost za Herceg Novi, ako na političkoj sceni sadašnji akteri nastave da djeluju kao do sada.

Bonus video: