"Da li ste primijetili ubistvo 21-godišnje palestinske medicinske sestre?"

Iz Ambasade Palestine su kazali da je svjedok naveo da je Razan Najar, pogođena dok je trčala ka utvrđenoj graničnoj ogradi, istočno od grada Kan Junis u Pojasu Gaze, u pokušaju da dođe do jednog ranjenika
96 pregleda 13 komentar(a)
Razan Najar, Foto: Ambasada Palestine
Razan Najar, Foto: Ambasada Palestine
Ažurirano: 04.06.2018. 08:51h

Da li ste primijetili ubistvo palestinske medicinske sestre Razan (21 godina)?, postavljaju pitanje iz Ambasade Palestine u Crnoj Gori.

"Izraelska vojska planira da ubije koliko god može ljudi. Potpuno je nenormalno i bilo bi me stid da nisam tu za svoj narod", rekla je Razan Najar, palestinska medicinska sestra, volonterka iz Gaze koju su ubile izraelske snage dok je pomagala svojim sunarodnicima koje je ranila izraelska vojska.

Iz Ambasade Palestine su kazali da je svjedok naveo da je Razan Najar, pogođena dok je trčala ka utvrđenoj graničnoj ogradi, istočno od grada Kan Junis u Pojasu Gaze, u pokušaju da dođe do jednog ranjenika.

"Nosila je bijelu uniformu i podigla je ruke visoko u vazduh kako bi na jasan način pokazala ko je, ali su izraelski vojnici pucali i pogodili je u grudi", rekli su iz Ambasade Palestine.

Bonus video: